Ett av de brandskyddssystem som har regelbunden service är Ansulex och det minimerar riskerna för fettbränder och garanterar säkerhet i kök och restauranger.
I kök där ofta stoj och stim samsas med grytor i full aktivitet är det lätt att olyckan är framme. Ett stekhett fett som glömts bort av en ivrig kock kan lika bli en brasa som leder till oönskad dramatik. Ett system som exempelvis Ansulex är då en utmärkt kandidat att tänka på när man ska skaffa ett säkert och effektivt brandskydd för köksmiljön.
Förutsättningen för att man ska kunna lita helt på att brandskyddet fungerar är att man underhåller dem, genom exempelvis service av Ansulex, så att de är på topp när det behövs Genom rätt service kan man minska risken för att oväntade incidenter med kostsamma reparationer som följd, vilket ju ingen kökschef vill ha på sitt samvete.
Ökad brandsäkerhet genom att system som Ansulex får regelbunden service
För att hålla varje del av brandskyddssystemet i gott skick, och för att undvika problem, krävs regelbunden service. Ett välfungerande system ger precis den trygga arbetsmiljö personalen behöver och med hjälp av kontinuerliga inspektioner kan alltid rätt åtgärd sättas in när det behövs.
Tänk på hur köksverksamheten kan rulla på utan avbrott, när gedigen service av brandskyddet ingår i den dagliga rutinen. Med rätt förberedelse, kunskap och expertis ser man till att det alltid finns tillräckligt med stöd för att hålla olyckorna borta.