Fönster Lund

Ska du köpa Fönster Lund så kolla med Naturfönster, de har bra pris.

Fönster i Lund, vill ni ha spröjsade fönster och fönsterdörrar?

Fönster Lund
Fönster Lund, Naturfönster säljer fönster och dörrar i Lund

Kunder i lund vill gärna ha tidstypiska fönster från Naturfönster. Nytillverkade allmogefönster i gammal stil. Hos Naturfönster hittar du allmogefönster och kulturfönster. Gamla fönster med gamla fönsterspröjs och fönsterdörrar som har ett utseende och kvalitet som finns i sekelskiftesfönster och tunna fönsterbågar för bästa ljusinsläpp.

Om du är ute efter klassiska fönster i trä är vi glada att kunna uppfylla dina önskemål. Natur tillverkar produkter av garanterat hög kvalité, från tätvuxen furu och kärnvirke av absolut högsta kvalité och tillverkade enligt traditionella metoder. Detta gör att vi på bästa sätt kan efterlikna stilen på de fönster som tillverkades förr.

Är ni intresserade av att byta till tidstypiska fönster, bygga nytt eller köpa verandafönster till nya verandan, vi levererar i Lund med omnejd.

Allmogefönster och fönsterdörrar i Lund.

NYHET! Naturfönster Star, Svensktillverkade allmogefönster med supertunna fönsterbågar för maximalt ljusinsläpp, med tidstypiskt utseende. finns nu även i Lund.

Naturfönster Star är Svensktillverkade Allmogefönster med 12 mm tunnare fönsterbågar än normalt. Vi har tagit fram Star för att ge det nätta uttrycket av nya fönster i gammal stil. Helt enkelt fönster så som de såg ut förr i tiden, fast nu med modern isolering. Naturfönster Star ger  20% mer ljusinsläpp och ett nättare intryck. Finns i 2 glas med utanpåliggande löstagbara spröjs och även fasta spröjs mot förfrågan. Finns i alla färger, storlekar, som 1 luft, 2 luft, 3 luft och 4 luft eller flaggfönster. Finns även matchande dörrar med tunna dörrblad.Nytillverkade allmogefönster i gammal stil. Hos Natur fönster & dörrbyggeri hittar du allmogefönster och allmogefönster. Gamla fönster med gamla fönsterspröjs och fönsterdörrar som har ett utseende och kvalitet som finns i sekelskiftesfönster och tunna fönsterbågar för bästa ljusinsläpp fönster kultur.Om du är ute efter klassiska fönster i trä är vi glada att kunna uppfylla dina önskemål.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *